Nederlands nl

Fabrikanten

Process Control Equipment heeft meer dan €12.000.000 aan voorraad van wereldwijd toonaangevende fabrikanten op het gebied van afsluiters, instrumentatie en automatisering. Bekijk de volledige lijst met fabrikanten.

Meer dan EUR 12 miljoen aan voorraad beschikbaar voor directe uitlevering.
Veel producten dezelfde dag of de volgende dag in huis.
Europese distributie met wereldwijd bereik.

Neway

Neways is een vooraanstaande afsluiterfabrikant met een van 's werelds meest geavanceerde afsluiterfabrieken. Ze bieden een compleet afsluiterprogramma om volledig aan de behoeften en eisen van klanten te kunnen voldoen.

A&R Armaturen

The highest priority for A+R Armaturen GmbH is producing ball valves that perform reliably and improve the safety & efficiency of customers' plants. A+R delivers on its promises.

Jamesbury

Als het gaat om kogelkranen en vlinderkleppen, weet Jamesbury dat betrouwbaarheid de belangrijkste overweging is. Hoe langer een klep probleemloos presteert zoals hij is ontworpen, hoe beter.

Neles

Neles is een bekende leverancier van oplossingen voor stroomregeling voor de procesindustrie.

Bonney Forge

Bonney Forge excelleert al meer dan een eeuw als fabrikant door hun aandacht voor de behoeften van de klant en door het consistent produceren van superieure producten voor stroomregeling.

Oliver Valves

Oliver Valves bestaat al meer dan 40 jaar en is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van instrumentatieafsluiters.

Velan Valves

Nu meer dan ooit, met een grote afhankelijkheid van een continu proces tussen fabrieksstops, vereist het HF-alkyleringsproces de meest betrouwbare apparatuur en de hoogste veiligheidsmaatregelen. Velan voldoet aan deze eisen.

Asco

ASCO magneetventielen regelen de kritische stroom van lucht, gas, water, olie en stoom in toepassingen in tal van industrieën.

Go Regulator

GO Regulator is een toonaangevende wereldwijde ontwerper en fabrikant van gestandaardiseerde en speciale drukregelaars, membraanafsluiters en filters voor de analytische, instrumentatie-, petrochemische, olie- en gasindustrie.

AZ Valves

AZ Valves is een van de toonaangevende fabrikanten van plugkranen zonder dode ruimente en van speciale afsluiters voor productie-installaties in de chemische, petrochemische, farmaceutische, papier- en voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor kerncentrales en vele andere industriën.

Kitz Valves

Kitz, opgericht in 1951, is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van afsluiters en de grootste van Japan. Belangrijke producten zijn onder meer afsluiters van koolstofstaal, roestvrijstaal, (nodulair) gietijzer, brons en messing, alsook aandrijvingen.

Franklin Valves

Franklin Valve is een niet-beursgenoteerd bedrijf in Houston, Texas dat de DuraSeal 'Double Block and Bleed Plug Valve', de 'DuraSeal 4-Way Diverter Valve' en de 'DuraGate Compact Expanding Gate Valve' alle drie op bestelling per klantspecificatie produceert.

Valvosider

Valvosider werd in 1951 opgericht als een fabrikant van afsluiters die zowel in de olie- en gas-, petrochemische en chemische industrie als in elektriciteitscentrales ingezet worden.

Ladish Valves

Ladish Valves is al meer dan 60 jaar een marktleider, gespecialiseerd in roestvrijstalen en hooggelegeerde schuifafsluiters, klepafsluiters en terugslagkleppen.

Blackhall

Blackhall, opgericht in 1965, is een Britse klepontwerp- en productieorganisatie gevestigd in het noorden van Engeland. Blackhall wordt erkend door de Engineering is Great-campagne van de Britse overheid en heeft een brede basis van expertise, met name in de water-, energie-, olie- en gas- en cryogene industrie.

Igema

IGEMA is een competente fabrikant in meet- en regeltechniek voor stoom- en condensaatsystemen. Hun focus ligt op ketelbewaking (vloeistofniveaubewaking en geleidbaarheid) en warmtetechniek.