Nederlands nl

About Us

Process Control Equipment (PCE) is al meer dan 40 jaar een vooraanstaande leverancier en distributeur van afsluiters, aandrijvingen en instrumentatie.

Meer dan EUR 12 miljoen aan voorraad beschikbaar voor directe uitlevering.
Veel producten dezelfde dag of de volgende dag in huis.
Europese distributie met wereldwijd bereik.

Process Control Equipment Ltd is een van de grootste, onafhankelijke voorraadhouders en distributeurs van afsluiters, aandrijvingen en instrumentatie in het VK en Europa.

Opgericht in Noordoost-Engeland in 1980, met ons hoofdkantoor nog altijd in Teesside, zijn we trots op onze status als familiebedrijf. We behouden het vermogen om snel, nauwkeurig en intelligent te reageren op de behoeften van de klant, maar wel volledig ondersteund door de koopkracht en leveringsmogelijkheden van een Europese groep.

We zijn internationaal erkend als afsluiter- en automatiseringsexperts voor de petrochemische, olie- en gas-, energie-, farmaceutische, voedingsmiddelen- en drankenindustrie. PCE wordt gedreven door kwaliteit en voert regelmatig audits uit om ervoor te zorgen dat producten van de hoogste kwaliteit zijn voordat ze aan de klant worden geleverd.

Onze strategisch gelegen kantoren zijn volledig uitgerust met de middelen en het ervaren personeel die nodig zijn voor snelle en gepaste klantenservice. Onze groepsbrede voorraadbeheer zorgt voor een snelle reactie op de behoeften van de klant, en onze uitgebreide gezamenlijke ervaring voegt waarde toe aan het inkoopproces.

De basis van onze voorraad bestaat uit schuifafsluiters, klepafsluiters, terugslagkleppen, kogelkranen en vlinderkleppen, allemaal in een grote verscheidenheid aan materialen en maten. Daarnaast hebben we gecertificeerde automatiseringscentra voor afsluiters in het VK en Europa. In bepaalde landen zijn we exclusief agent voor een aantal zeer gerespecteerde fabrikanten, waaronder Neways, Neles, Jamesbury, Bonney Forge, Valvosider, Oliver en vele anderen.

Valves