Nederlands nl

Leiderschap

Meer dan EUR 12 miljoen aan voorraad beschikbaar voor directe uitlevering.
Veel producten dezelfde dag of de volgende dag in huis.
Europese distributie met wereldwijd bereik.
Navigate to: Directors

Directors

Richard Jackson - Algemeen Directeur

Richard Jackson

Algemeen Directeur

Richard Jackson is de algemeen directeur van PCE en nam in 2018 de functie over van zijn vader, die het bedrijf in 1980 begon. Met meer dan 30 jaar praktische ervaring in de afsluiterindustrie en een MBA, heeft hij de vaardigheden en kennis om het bedrijf succesvol te leiden en uit te breiden. Richard heeft een sleutelrol gehad in de ontwikkeling van PCE tot het Europese bedrijf dat het vandaag de dag is. Door op de juiste tijd de juiste stappen te zetten en door samenwerking met belangrijke spelers heeft hij de PCE groep laten uitgroeien tot een erkende Europese voorraadhouder en distributeur met wereldwijd bereik. Richard is er trots op het familiebedrijf door te zetten dat in staat is om op een internationaal podium te concurreren met grotere multinationale concurrenten.

Nigel Hoult - Verkoop Directeur PCE Groep

Nigel Hoult

Verkoop Directeur PCE Groep

Nigel Hoult is de Verkoopdirecteur van onze gehele Groep en is verantwoordelijk voor de implementatie van onze verkoopstrategie. Nigel kwam in 2014 bij PCE als Europese verkoopmanager en brengt meer dan 30 jaar ervaring in de sector en expertise op het gebied van afsluiters met zich mee.

Nigel heeft een Honours Degree in Werktuigbouwkunde en heeft verschillende verkoopfuncties bekleed, waaronder Internal Sales Engineer, Business Development Manager, Oil & Gas Industry specialist en UK & Ireland Product Manager.

Ben Williamson - Financieel Directeur PCE Groep

Ben Williamson

Financieel Directeur PCE Groep

Ben is Registeraccountant en begon zijn loopbaan als accountant bij PwC. Hij werkte een aantal jaren in Corporate Finance en M&A voordat hij in 2015 bij PCE kwam als Financieel Directeur. Ben geeft leiding aan onze boekhoudafdeling en heeft sinds zijn komst ook de groei van PCE ondersteund, zowel autonoom als via acquisitie. Gevraagd naar zijn tijd bij PCE, zei Ben: “De mensen maken het verschil. Het gevoel van ‘er samen aan trekken’ loopt door de aderen van het bedrijf, wat zowel intern als extern positief uitstraalt bij onze klanten en leveranciers.”

Les Taylor - Operationeel Directeur PCE Groep

Les Taylor

Operationeel Directeur PCE Groep

Les Taylor is een van de toegewijde, langdurige medewerkers van PCE en werkt al 30 jaar voor PCE. Voorafgaand aan zijn benoeming deed hij ervaring op in de sector door te werken in de olievelden in de Noordzee voor Chevron, BP en Aker. Hij begon zijn PCE-reis als externe verkoopingenieur tot magazijnmanager, kwaliteitsmanager en operationeel directeur van de gehel groep. ‘Elke dag opnieuw is het een feest om bij zo’n geweldig familiebedrijf te werken’.